Palomiehet luulivat pelastavansa koiranpentuja – sitten selvisi totuus pienokaisista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Palomiehet saavat toisinaan pelastustehtäviä, joissa pelastuksen kohteena ovatkin ihmisten sijaan pulaan joutuneet eläimet. Tällä kerralla palomiehet pääsivät pelastamaan suloisia pentuja, joita he luulivat koiranpennuiksi.

Coloradossa toimivat palomiehet luulivat pelastavansa sadevesiviemäristä sinne pudonneita koiranpentuja. Kun pelastajat olivat vieneet pennut eläinlääkäriin tarkistettavaksi kävikin ilmi, että kyseessä olikin kahdeksan ketunpoikasta.

Ketut tekevät poikasensa yleensä toisten eläinten kaivamiin koloihin tai luonnon muovaamiin onkaloihin. Siitä syystä voidaankin päätellä, että kettuemo oli tarkoituksella tehnyt poikasensa sadevesiviemäriin. Pelastajat kuitenkin toivovat, että he onnistuvat vielä yhdistämään poikaset takaisin emon kanssa.