Humalainen nainen raivostui pääsiäispupulle – poliisi vei putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ohiolainen Ladonna Hughhett oli mennyt palmusunnuntaina Richlandin kaupungissa sijaitsevaan puistoon. Karusellipuistossa oli järjestetty pääsiäistapahtuma, ja paikalle oli myös palkattu esiintyjä pääsiäispupuksi pukeutuneena.

The Smoking Gunin mukaan 54-vuotias Ladonna Hughett meni puistossa olleen pääsiäispupun luokse pyytämään yhteiskuvaa satuhahmon kanssa. Sen jälkeen ilmeisen humalassa ollut nainen oli silminnäkijöiden mukaan alkanut puhua törkeyksiä pääsiäispupulle. Sitten nainen oli mennyt karusellin kyytiin.

Poliisiraportti kertoo, että päihtyneenä paikalle tulleelle Ladonna Hughettille soitettiin poliisit. Hänet pidätettiin julkijuopottelusta ja toimitettiin putkaan selviytymään. Poliisit eivät kuitenkaan paljastaneet, miten nainen oli haukkunut pääsiäispupua.