Emo keskeytti elefantinpoikasen leikit – pienokainen reagoi kuin ihmislapsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi varmasti muistaa lapsuudestaan tilanteen, jossa vanhemmat ovat patistaneet syömään kesken hauskimpien leikkien. Nyt samanlainen tilanne saatiin todistaa elefanttien suojelualueella, jossa emo tuli keskeyttämään poikasensa leikit ruokailun ajaksi.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa elefantin poikanen leikkii ulkona hauskalla telineellä, josta roikkuu ylös kiinnitettyjä auton renkaita. Koko muu lauma on samaan aikaan syömässä, minkä vuoksi emo hakee myös poikasensa kesken leikkien syömään.

Elefantin poikanen ei tietenkään ole leikkimisen lopettamisesta mielissään vaan yrittää aina kiertää emonsa ja juosta takaisin telineen luo. Lopulta se kuitenkin joutuu antamaan periksi ja kävelemään emonsa ohjaamaan suuntaan muun lauman luokse.