Kim Kardashian palasi juurilleen – yllätti taas muodonmuutoksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu näyttävästä vartalostaan ja naisen upeasta tyylistä. Kardashianin tyyli on mietitty aina todella huolellisesti päästä varpaisiin saakka, eikä koko tyyli olekaan vain yhden ihmisen ansiota. Viime aikoina etenkin naisen hiukset ovat kokeneet melkoisia muutoksia.

Kim Kardashian on nyt palannut juurilleen ja värjännyt hiukset uudelleen tummaksi. 37-vuotias kaunotar on nähty jo pitkään valkoisilla hiuksilla ja viimeksi Kardashianin pitkät hiukset hohtivat kirkkaan pinkkinä. Nainen kaipasi kuitenkin omaa hiusväriään, minkä vuoksi hän päätti jälleen palata siihen.

Kim Kardashian sai oman luonnollisen hiusvärinsä takaisin hiusstylisti Chris Appletonin avulla. Kolmen lapsen äidin mukaan blondina oleminen oli hauskaa, mutta hän ei malttanut enää odottaa oman hiusvärinsä takaisin saamista. Kaunotar tulee kuitenkin sanojensa mukaan ikävöimään pinkkejä hiuksiaan.

📸 BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) 📸 BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Messy waves tutorial from @justinemarjan on my app!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on