Koira yritti pysyä hereillä – halusi lisää rapsutuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat tekevät yleensä kaikkensa pysyäkseen hereillä varsinkin silloin jos ne odottavat saavansa herkkuja tai pääsevänsä pian ulos. Toisinaan taisteleminen unta vastaan käy kuitenkin liian raskaaksi ja koirat vaipuvat syvään uneen vaikka ne miten yrittäisivätkin pysytellä hereillä.

Nyt YouTube-videolla nähdään erittäin suloinen tilanne, jossa siperianhusky yrittää taistella unta vastaan. Nukkumatti näyttää heittäneen koiran silmät täyteen unihiekkaa, mutta siitä huolimatta koira yrittää pitää päänsä pystyssä ja olla nukahtamatta.

Koira ei näytä haluavan vielä nukahtaa, koska se nautiskelisi mielellään omistajansa antamista rapsutuksista hieman pidempään. Rapsutukset ovat kuitenkin niin rentouttavia, että aina ihmisen käden koskettaessa siperianhuskyn päätä ja korvaa koira vaipuu uudelleen uneen.