Demi Mooren tytär alastonkuvassa – karvakaveri mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret. Nyt perheen 24-vuotias Tallulah Willis päätti antaa hänen 185.000 Instagram-seuraajalleen ihmeteltävää alastonkuvan muodossa.

Tallulah julkaisi itsestään sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvan, jossa hän ottaa alasti aurinkoa. Nainen makoilee ulkona peittäen hänen rintansa omalla kädellään ja haarovälinsä jalallaan. Myös perheen suloinen lemmikkikoira on päässyt kuvaan mukaan poseeraamaan.

Tallulahilla on hyvä itsetunto eivätkä muiden rumat sanat ja kritisointi tunnu naisen mieltä enää painavan. Tallulahia on teini-ikäisenä haukuttu rumaksi, minkä vuoksi hän onkin viime aikoina omistanut näyttävät bikinikuvansa hänen kiusaajilleen.

A post shared by tallulah (@buuski) on