Naisella on erikoinen ongelma: ”En löydä rakkautta koska olen liian hyvännäköinen”

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lontoossa asuvalla 44-vuotiaalla Dawn Cousinsilla on harvinainen ongelma. Hän ei omien sanojensa mukaan pääse treffeille eikä pysty näin ollen löytämään rakkautta, koska hän on liian hyvännäköinen. Nainen oli kertomassa ongelmastaan This Morning -ohjelmassa.

Dawn Cousins ei pääse mielestään treffeille siksi, että hän on miehille liian kaunis, liian hyvin säilynyt ja liian hauskaa seuraa. Nainen on neljän lapsen äiti, mutta ei mielestään kuitenkaan tyypillinen perheenäiti omalla ulkonäöllään. Sekä vanhemmat että nuoremmat miehet haluavat lähetellä naisen kanssa viestejä, mutta vain siksi kun hän on niin hyvännäköinen.

Dawn kertoi, että jopa hänen lapsensa ystävät ovat yrittäneet hurmata hänet. Dawn toivoo mieheltä sitä, että mies stimuloisi hänen mieltään, pitäisi itsestään huolta ja kohtelisi Dawnia kuin prinsessaa joka päivä. Phillip Schofield totesi, että ehkä miehet pitävät liian luotaantyöntävänä naisen itsevarmuutta, mikä saattaisi olla syy siihen, että Dawn on vielä sinkkumarkkinoilla eikä ole löytänyt vakavasti otettavaa kumppaniehdokasta.