Olivia Culpo tyrmäävän seksikkäänä juhlissa – asu ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin.

Olivia Culpo nähtiin hetki sitten New Yorkissa Sports Illustrated -lehden järjestämässä uuden uimapukunumeron julkaisutapahtumassa. Nyt 25-vuotias Culpo on julkaissut itsestään hänen Instagram-kanavalleen lyhyen videon, jossa nähdään, että kaunotar on osallistunut myös Sports Illustrated -lehden järjestämään päivätapahtumaan.

Olivia Culpo erosi juuri Danny Amendolasta, jonka kanssa hän oli ollut Daily Mail -sivuston mukaan parisuhteessa kaksi vuotta. Nyt Culpo esitteli tapahtumassa upeaa mallivartaloaan sinkkuna paljastavassa asussa, joka koostui mustista alusvaatteista ja pitkästä mustasta aamutakkimaisesta vaatteesta, jonka nainen oli pukenut alusvaatteiden päälle.