Lapset valittivat tekemisen puutetta kesämökillä – sitten isoisä näytti tämän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologian kehitys on saanut yhä useammat lapset viettämään runsaasti aikaa erilaisten digitaalisten pelivälineiden kanssa, ja samalla perinteinen ulkona leikkiminen ja touhaaminen on jäänyt vähemmälle. Eräs isoisä kyllästyi taannoin siihen, että lapsenlapset valittelivat tekemisen puutetta kesämökillä.

Isoisä keksi asiaan nopeasti ratkaisun, jonka hän toteutti ja esitti myös jälkipolville. Hän nimittäin listasi ”Ei ole mitään tekemistä” -tauluun yhteensä 19 erilaista aktiviteettia, joita mökillä voi harrastaa helposti ulkosalla.

Listan esittelyn jälkeen tekemisen puutetta ei pitäisi enää olla, sillä seuraavan puuhastelun voi valita listasta joko vapaasti itse tai sitten vaikkapa tikalla tauluun heittäen. Moni mökkiläinen voi ottaa tästä mallia tulevaksi kesäksi varsinkin, jos kylään on tulossa aktiivisia lapsia.