DJ-kaunotar Madison ”DJ Madds” Louch bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäin DJ-kaunotar on nykyisin mitä suurimmalla todennäköisyydellä Madison Louch, joka tunnetaan paremmin hänen taiteilijanimellään DJ Madds. Hän joutui muutama vuosi sitten skandaalin keskiöön, kun hakkeri sai käsiinsä myös hänen alastonkuviaan monien muiden julkkisnaisten tavoin.

Nyt Madison Louch on kuvattu rannalla Miami Beachilla, jossa ikuistetut paparazzikuvat häviävät kuitenkin näyttävyydessä kirkkaasti kaunottaren itse sosiaalisessa mediassa julkaisemilleen valokuville.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.

Splash
Splash
Splash
Splash

Hot Cheeto 🌶 @bomanesalon x @ryan_sanger x @hairdreamsofficial

A post shared by Madds🇿🇦 (@madds) on