Näin Yolanda Hadid pitää itsensä terveenä – yksi asia ylitse muiden!

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tunnetuksi tullut Yolanda Hadid on kasvattanut kolme lasta, joista jokaisesta on tullut menestynyt malli. Tällä hetkellä sekä Yolandan poika Anwar että siskokset Bella ja Gigi työskentelevät muotialalla tauotta.

Nyt Yolanda Hadid esitteli Harper’s BAZAAR -sivuston kuvaamalla videolla miten terveellisesti hän on opettanut hänen lapsensa, Anwarin, Bellan ja Gigin, syömään. Yolanda myöntää, että toisinaan lapset herkuttelevat pizzalla ja hampurilaisilla, mutta hän on kuitenkin itse halunnut aina omalla syömisellään näyttää hyvää esimerkkiä kasvaville lapsilleen.

Yolanda Hadidin ruokavalio koostuu lähinnä kasviksista ja hedelmistä. Naisen päivä alkaa sitruunavedellä, minkä jälkeen hän valmistaa itselleen aamupuuron kaurahiutaleista, mansikoista, hunajasta ja manteleista. Lounaaksi Hadid valmistaa itselleen ruokaisan salaatin. Illalliseksi nainen tekee kevyen kasviskeiton, koska hän ei halua syödä raskaasti ennen nukkumaan menemistä.