Nyt oli vaaratilanne! Poika oli jäädä vetolaatikoston alle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kodin valvontakameroiden ansiosta monet hauskat sattumukset ja pelottavat läheltä piti -tilanteet ovat tallentuneet videolle. Nyt olohuoneen katon rajassa oleva kamera onnistui tallentamaan pelottavan tilanteen, jossa poika oli jäädä kaatuvan kaapin alle.

Moni pienten lasten vanhempi on voinut huomata, että vetolaatikoiden availeminen ja tutkiminen on etenkin taaperoiden lempipuuhaa. YouTube-videolla nähtävä pieni poika ei ole mikään poikkeus, mikä onkin aiheuttaa pikkuiselle kotona onnettomuuden.

Videolla nähdään miten pieni poika availee vuorotellen puisen kaapin vetolaatikoita. Vetolaatikoiden sisältö on ilmeisesti niin painava, että ylimmän laatikon auetessa kaappi alkaa kaatumaan pojan päälle. Onneksi poika selvisi tästä tilanteesta pelkällä säikähdyksellä kun hän ehti juuri ja juuri kaapin alta pois.