Sara Sieppi yllätti bikineissä – laiturilla talvipakkasessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Sieppi julkaisi taannoin verkossa liikuttavan kirjoituksen siitä miten huonosti häntä on kohdeltu tuntemattomien ihmisten ja median toimesta. Nykyisin Onnenpyörä-ohjelman onnettarena toimiva kaunotar kertoi miten hänen koko elämänsä on nykyisin julkista.

Pääsiäisenä Sara julkaisi itsestään kauniin poseerauksen, jossa hänet nähdään bikineissä. Miljöö ei ollut kuitenkaan vuodenaikaan nähden kovin tavallinen, sillä Sieppi istuskeli bikineissä ja kylpytakissa laiturilla talvipakkasessa.

Pääsiäinen💙

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Maailmanlaajuiseen Wheel of Fortune -menestysformaattiin perustuva visailuohjelma Onnenpyörä toi Sara Siepin suomalaisten televisioruutuihin TV5-kanavalla. Ohjelman juontaa Jethro Rostedt. Onnenpyörään haki kanavan mukaan yli tuhat kilpailijaa. Kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja.