Victorian enkeli riisui yläosansa rannalla – otti rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä jokunen vuosi sitten Hollywoodin supertähti Leonardo DiCaprio vaihtoi tyttöystäviä kuin sukkia, sillä hänen käsipuoleensa tuntui tasaisin väliajoin ilmestyvän uusi 21-vuotias supermalli. Eräs heistä oli saksalainen mallikaunotar Toni Garrn, jonka kanssa DiCaprio seurusteli vuonna 2014.

Nyt Toni Garrn on kuvattu viettämässä ystäviensä kanssa aurinkoista lomapäiväänsä Miami Beachin rannalla, jossa hän uskaltautui riisumaan yläosansa. Uimapukumalli otti lopulta ylävartaloonsa rajatonta rusketusta.

Saksalainen supermalli Toni Garrn nousi maailmanmaineeseen vuonna 2008, kun hänet kiinnitettiin Calvin Kleinin malliksi. Sittemmin hän nousi urallaan nopeasti ja hän pääsi lopulta myös Victoria’s Secret -brändin malliksi. Sitä pidetään eräänä mallimaailman arvokkaimmista meriiteistä.

Splash
Splash
Splash
Splash