Viimeinkin! Saara Aallon albumi julkaistaan huhtikuussa – nimi ja kansitaide paljastettiin tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Saara Aalto on viimein saanut odotetun albuminsa valmiiksi. Wild Wild Wonderland –niminen levy esittelee oman äänensä ja tyylinsä löytäneen poptähden. Suurella mielenkiinnolla odotettu albumi sisältää jo kultaa striimanneen Monsters-biisin lisäksi kaksitoista muuta kappaletta.

Saara Aalto – Wild Wild Wonderland

Heti albumin julkaisun jälkeen Saara Aalto suuntaa Portugaliin, jossa hän edustaa Suomea Euroviisuissa. Suomi esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa Lissabonissa tiistaina 8. toukokuuta. Euroviisujen finaali käydään lauantaina 12. toukokuuta. Albuminsa myötä Saara Aalto lähtee pitkästä aikaa kiertämään Suomea. Konserttisalikiertue käynnistyy lokakuussa Turusta.

Saaran albumia on ollut hänen kanssaan tekemässä kansainvälinen joukko biisinkirjoittajia. Viimeksi kuluneen vuoden aikana Saara on matkustanut ympäri Eurooppaa kirjoittamassa kappaleita erilaisten tiimien kanssa. Levyltä löytyy useita Joy ja Linnea Debin kanssa kirjoitettuja popkappaleita.

Niiden lisäksi Saaralla on ollut ilo tehdä musiikkia myös esimerkiksi Kylie Minoguen, U2:n ja Spice Girlsien kanssa töitä tehneen Richard ”Biff” Stannardin kanssa. Mukana ovat olleet myös Joan Osbournelle One of Us -hitin kirjoittanut Eric Bazilian ja Pet Shop Boysia tuottanut Brian Higgins. Kotimaisista biisinkirjoittajista Saara Aallon lisäksi mukana ovat Lasse Kurki, Matias Keskiruokanen jaAxel Ehnström.

Wild Wild Wonderland -albumin kappaleet ovat:

MonstersHänDance!!!QueensHalf A HeartDance Like Nobody’s WatchingSirensDon’t Deny Our LoveMy TouchWalking On NailsDominoWild Wild WonderlandNo Fear (Bonus Track)