Aikuinen mies maistoi ensikerran hedelmiä – oli oksentaa banaanista

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ryan on aikuinen mies, mutta hän on onnistunut koko elämänsä välttelemään hedelmiä. Miehen vanhemmat eivät ole saaneet Ryania koskaan syömään hedelmiä, mutta nyt mies on päättänyt omasta tahdostaan maistaa hedelmiä ja marjoja, joita hän ei ole ikinä aiemmin laittanut suuhunsa.

Ryan kertoo BuzzFeedin kuvaamalla videolla, että hän ei yksinkertaisesti pidä hedelmistä vaikka hän ei ole niitä maistanutkaan. Kokeilun aikana mies maistoi mansikkaa, mustikkaa, banaania, mangoa, kiiviä, ananasta, omenaa, appelsiinia, vesimelonia ja viinirypälettä.

Banaani ja kiivi olivat pahimmat hedelmät, jotka saivat miehen jopa kakomaan. Mies kertoi oksennusrefleksin johtuvan hedelmien ällöttävistä koostumuksista. Listan kärkeen pääsivät ananas, omena, appelsiini ja mansikka, joita mies tulee syömään luultavasti mielellään jatkossakin.