Juuri eronnut Duudson-Jukka söpössä perhepotretissa – lasten kanssa rannalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjanmaalta Hollywoodin ponnistaneet Duudsonit ovat sopeutuneet erinomaisesti Kalifornian auringon alle. Jukka Hildén on nyt julkaissut rantakuvan, jossa poseeraavat myös miehen kaksi amerikkalaistunutta lasta. Vanhemmalla naperolla on samanlainen hiustyyli kuin isällään.

Jukka Hildén on julkaissut söpön yhteiskuvan Instagramiin. Rannalla miehen kanssa kävelevät kaksi hänen lastaan, jotka ovat niin ikään muuttaneet Yhdysvaltoihin isänsä työn perässä. Jukka Hildén on eronnut lastensa äidistä, ja miehen rinnalla on viihtynyt viimeaikoina kaunis Youtube-tähti Chachi Gonzales.

Duudsoneiden taustayhtiö Rabbit Films solmi hiljattain miljoonaluokan sopimuksen Googlen kanssa. Tarkoituksena on, että Duudsonit ovat mukana Ultimate Expedition -realitysarjassa. Kyseessä on amerikkalainen versio suomalaisillekin tutusta Huippujengi-televisiosarjasta, jolle odotetaan miljoonayleisöä.

https://www.instagram.com/p/BhLAn-Zh6tP/?taken-by=jukkadudeson

https://www.instagram.com/p/BhFlqX7hHtz/?taken-by=chachigonzales