Chihuahua kohtasi vastasyntyneen – rakkautta ensisilmäyksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa lapsiin tottumattomista koirista saattaa pelätä pieniä ihmisiä ja säikkyä lasten nopeita liikkeitä. Varsinkin pienet koirat voivat oppia säikkymään lapsia, koska niitä on helpompi satuttaa. Eräs chihuahua odotti kuitenkin hyvin malttamattomana, että se pääsee tekemään lähempää tuttavuutta uuden perheenjäsenen kanssa.

Vastasyntyneen Nicholas-pojan isä Ronnie Dolmio on julkaissut suloisen YouTube-videon tilanteesta, jossa Quica-niminen chihuahua pääsee ensimmäistä kertaa tapaamaan pienokaisen. Koira osoittaa heti vauvalle luottamuksensa kierähtämällä selälleen ja alistumalla pienen vauvan vieressä.

Quica oli Daily Mail -sivuston mukaan jo raskausaikana hyvin suojelevainen odottavaa äitiä kohtaan. Koiran äidinvaistot olivat heränneet ja Quica oli suojellut odottavan äidin vatsaa. Nyt kun koira pääsi viimein tapaamaan neljän päivän ikäisen Nicholaksen, koira näytti rakastuvan lapseen entistä enemmän.

This Chihuahua is so excited to meet the new arrival👶 😍

This Chihuahua is so excited to meet the new arrival👶 😍

Publiée par Daily Mail sur jeudi 5 avril 2018