Janni Hussi esitteli helpon treenin matkalle – tarvitset vain vastuskuminauhan

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Janni Hussi on fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä. Tällä hetkellä hän kilpailee myös Selviytyjät Suomi -sarjassa, jossa hän on päässyt jo lopulliseen yksilökilpailuun saakka heimojen yhdistyttyä. Nyt nainen esittelee kuvaamallaan videolla helpon treenin, jonka pystyy suorittamaan missä tahansa.

Janni Hussi on intohimoinen liikkuja, minkä vuoksi hän pitääkin huolen aina siitä, että hän pääsee treenaamaan myös lomamatkoilla. Nainen kantaa mukanaan aina pientä vastuskuminauhaa, jonka avulla hän pystyy tekemään missä tahansa hyvän treenin pienen lisävastuksen kera.

Hussi esittelee Instagram-videollaan treenin, joka tehdään pelkän vastuskuminauhan avulla. Treeniin kuuluu kolme liikettä, joista jokaista tehdään noin 20 toistoa per jalka. Koko kolmen liikkeen sarja suoritetaan oman jaksamisen mukaan neljä tai viisi kertaa, minkä jälkeen Hussi lupaa, että jokainen tulee tuntemaan pakarassaan mukavan poltteen.