Kissa halusi sisälle – kertoi asiasta erikoisella tavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikin omistajat ovat asentaneet oveensa pienen kissan mentävän luukun, jonka kautta kissa voi mennä ulos ja tulla takaisin sisälle silloin kun se haluaa. Mikäli tällaista luukkua ei ole, kissa kyllä ilmoittaa yleensä melko äänekkäästi halustaan mennä ulos. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa perheen kissa ilmoittaa ihmisille, että se haluaa tulla sisälle.

Lyhyellä YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa ilmoittaa omistajilleen ulkona lasioven takaa, että se haluaa tulla takaisin sisälle. Kissa hyppii takajaloillaan aivan lasiovessa kiinni ja levittää etutassunsa, mikä saa hyppimisen näyttämään melko koomiselta.

Kissa hyppii niin huomionhakuisesti, että sitä ei voi olla näkemättä. Omistajat ovat ilmeisesti tottuneet tähän näkyyn ja osanneet odottaa kissan hauskaa hyppimistä, minkä vuoksi he ovatkin olleet oikeaan aikaan kameran kanssa valmiina.