Tutut sarjakuvapahikset elokuvissa – montako sinä tunnistat upealta videolta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Editoija Robert Jones oli huomannut, että Def Leppardin esittämä klassikko Pour Some Sugar On Me on todella suosittu kappale elokuvien kohtauksissa. Mies päätti koostaa yhteen kaikki elokuvat, joissa tätä tunnettua hittiä esitetään, jolloin hän sai yllätyksekseen huomata, että elokuvia on yhteensä jopa 75 kappaletta.

Tällä kerralla Robert Jones on tehnyt kunniaa elokuvissa nähtäville sarjakuvapahiksille. Tunnetuista sarjakuvista on tehty paljon suosittuja elokuvia, joissa pahiksilla on yleensä lähes yhtä suuri rooli kuin elokuvien sankareillakin. Nyt kaikki pahikset nähdään yhdellä musiikkivideolla.

Jones on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, johon hän on koostanut kaikki sarjakuvapahikset, jotka ovat päässeet valkokankaalle. Musiikkina videolla toimii The Faim -yhtyeen Saints of the Sinners -kappale.