Näin tehdään kestomeikki – säilyy kasvoilla useita vuosia!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien kiireisten naisten arkirutiineihin ei mahdu joka-aamuinen meikkaus. Suuri osa naisista haluaa kuitenkin hieman ehostaa itseään ennen työpäivää tunteakseen itsensä edustavammaksi ja huolitellummaksi. Nyt videolla nähdään miten Dinah Lee -niminen nainen päätti hankkia kestomeikin, joka tatuoidaan ihoon.

Dinah Lee on yrittäjä, minkä vuoksi hän ei haluaisi enää käyttää aikaansa meikkaamiseen aamuisin, mutta haluaisi kuitenkin näyttää meikanneelta. Meikkaamisen Lee on aloittanut jo nuorena, koska se saa hänet tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi ja kauniimmaksi.

Dinah Lee päätti hankkia itselleen kestomeikin New Yorkissa sijaitsevassa EverTrue Salon -kauneussalongissa. Kulmakarvat naiselle tehtiin käsin microblading-tekniikalla, minkä lisäksi hänen huulensa ja silmänsä rajattiin koneella, joka toimii samalla tavalla kuin tatuointikone.

Tatuoinnin sijaan väriä ei kuitenkaan pistetä ihoon niin syvälle kuin tatuoinnissa, minkä vuoksi meikistä ei tule ikuinen vaan kestoltaan noin 3-5 -vuotinen. Kivuliainta koko prosessissa oli huulten värittäminen ja silmien rajaaminen, koska niitä alueita ei saatu niin hyvin puutumaan kuin kulmakarvojen iho saatiin.