Gigi Hadidin vinkit täydelliseen iltameikkiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 22-vuotias Gigi Hadid on päässyt tekemään yhteistyötä jo useille suurille brändeille. Hän on saanut myös oman kosmetiikkamalliston, jonka hän on suunnitellut yhteistyössä Maybelline-meikkibrändin kanssa.

Nyt mallikaunotar näyttää Maybelline New Yorkin julkaisemalla YouTube-videolla miten helppo ja näyttävä iltameikki valmistuu nopeasti. Meikkeinä käytetään tietenkin pelkästään Gigi Hadid x Maybelline New York -tuotteita, mutta saman lopputuloksen pystyy kuitenkin helposti tekemään myös muilla meikeillä.

Meikkityylin katseen kiinnittäjänä toimivat rohkeat siipimalliset rajaukset, jotka vedetään pitkästi silmänurkan ohi yläviistoon. Nude silmämeikki ja huulipuna tuovat meikkityyliin lisää syvyyttä, mutta ne ovat kuitenkin niin neutraalit, että ne eivät vie huomiota pois silmistä.