Nina poseerasi alastomana luonnossa – rohkea kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal julkaisee ajoittain itsestään hyvinkin rohkeita kuvia Instagramissa. Leonardo DiCaprion kanssa suhteensa viime vuonna päättänyt mallikaunotar esitteli seuraajilleen nyt hänen alastonta vartaloaan.

26-vuotias malli on saanut aiemmin uuden mainossopimuksen Adore Me -alusvaatemerkin kanssa, minkä lisäksi hänet on nähty myös Sports Illustrated -lehden näyttävässä uimapukunumerossa. Nyt kaunotar esittelee alastonta vartaloaan rohkeassa otoksessa, joka on ilmeisesti hänen uuden 22-vuotiaan poikaystävänsä Jack Brinkleyn ottama.

Tanskalaissyntyinen nainen on todella upea näky niin vaatteet päällä kuin ilman ainuttakaan kangaskaistaletta. Nina Agdal kirjoitti kuvatekstissään, että valon ja poikaystävän ollessa riittävän suloisia, naisen täytyy tehdä mitä naisen täytyy tehdä.

When the light and your boyfriend are cute, you gotta do what you gotta do

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on