Ryan Reynoldsin avioliiton huhutaan olevan ongelmissa – näin hän iski takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat olleet naimisissa kuusi vuotta. Heillä on myös kaksi yhteistä lasta, Ines ja James Reynolds, ja pariskunta on aina hehkunut yhdessä punaisella matolla ihanaa perheonnea. Nyt on kuitenkin uutisoitu, että unelmaparin avioliitto olisi ajautumassa karille.

Ryan Reynolds ja Blake Lively eivät varmasti ole voineet välttyä uutisilta, joiden mukaan heidän suhteensa on vaikeuksissa. Nyt Reynolds päätti myös kommentoida huhuja omalla Twitter-kanavallaan ilmoittamalla, että heillä on kaikki hyvin.

IB Times -lehti uutisoi, että lähipiiristä oli kerrottu pariskunnan yhteisen ajan olevan nykyään todella vähäistä miehen ollessa jatkuvasti töissä ja naisen hoitaessa kotia. Tähän Reynolds vastasi omalla humoristisella tyylillään: ”Kunpa olisikin. Voisin kaivata tällä hetkellä vähän enemmän omaa aikaa”.