Elefantin poikanen nautti sateesta – juoksi vesilammikossa kuin pikkulapsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväisin ja syksyisin pienten lasten vakiovarusteisiin kuuluu hyvin vettä pitävät kurahaalarit. Vesilammikoissa juokseminen ja hyppiminen on lasten lempipuuhaa, ja ilmeisesti myös elefantin poikaset nauttivat samasta leikistä.

Huvittavaa tilannetta vierestä todistanut on alkanut kuvaamaan videolle sitä miten pieni elefantin poikanen on alkanut leikkimään vesisateessa. Pikkuinen on erityisen kiinnostunut vesisateen muodostamasta pitkästä lammikosta, josta se ei ole saada tarpeekseen.

Elefantin poikanen juoksee ja hyppii vesilammikossa aivan kuin pikkulapset. Se näyttää todella nauttivan siitä miten vesilammikon läpi juokseminen saa veden roiskumaan ympäriinsä. Tämän näyn kohtaaminen on varmasti ollut mukava piriste harmaana ja sateisena päivänä.