Puolalaisnainen muokkaa itsestään Barbieta – näkyä vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puolalainen Anella An on nainen, joka haluaa olla seuraava kuuluisa ihmis-Barbie. Poznanin kaupungissa asuva osa-aikamalli on käyttänyt kauneusleikkauksiin jo 35.640 euroa, eikä hän alun perin edes suunnitellut ulkonäkönsä radikaalia muuttamista.

Anella An kertoo, että jokainen ihminen pyrkii muokkaamaan ulkonäköään, olipa kyse hiusten leikkaamisesta tai meikkaamisesta. Hänen keinonsa ovat hieman radikaalimpia, sillä nainen on muokannut nenäänsä, huuliaan ja rintojaan. Arkkitehtina työskentelevä Anella kertoo, että on toteuttanut kauneusleikkaukset lähinnä hetken mielijohteesta.

Hän kertoo Daily Mail -lehdelle olevansa Puolan ensimmäinen Barbie-nukkea muistuttava ihminen. Naisella on Instagramissa 113.000 seuraajaa. Hän on julkaissut viime aikoina kuvia, joihin on saanut inspiraationsa Kim Kardashianilta.

💙Who likes Micro Bikini @bikini_mini ?… So sexy…. support me to be the perfect doll💙🔥💙Teraz pozostaje czekać na słoneczko które będzie muskać me seksowne ciało 🔝 w końcu po pracy 24/7 czas na odpoczynek 🔥☀️🏝🏖 📸Shooting: Bikini @bikini_mini 👙 #bikinimini #ivanovskaya #russiandesigner #shotting #bluebikini #купальникиназаказ #bestswimwear #microbikini #bikinimodel #glitters #paradisebeach #realbarbie #humanbarbie #barbieanella #barbiedoll #dollstagram #bestbitches #bitchy #vipgirls #luxury💎 #classylady #perfectbody #sexybodies #beautifulbody #petitemodel #smallwaist #moscowgirl #longlegs #biglips #lovemybody @bikini_mini Designer @ivanovskaya_anastasia 💙😘💙😘💙

A post shared by Anella_FirstPlBarbie_Official🔐 (@anella_an_) on

Polish 'BARBIE-KIM' @anella_an_ is sexy as Kim maybe even hotter 💎🎀🤩😮💵💵💵😮🤩🎀💎 Kann Man geiler ale Kim aussehen? JAAA! 💎😘💎Wie ich😘 'BARBIE – KIM' Wyglądam idealnie … jak moja przyjaciółka @kimkardashian … tak bardzo seksowna … zazdrość???💎🎀🤩😮💵💵💵😮🤩🎀💎 #kimmie #kimkardashianwest #barbiegirl #barbieanella #kardashiansisters #kimmidoll #keepingupwiththekardashians #kimkardashianstyle #kimkardashianinspired #kimkardashianhollywood #dreamkardashian #likekimkardashian #californiagirl #shine✨ #shiningdiamond #lingerieaddict #intimissimi #whitepanties #gymgirls #absworkout#waistinspiration #skinnygirl #humanbarbie #blondebarbie #perfectmakeup #hudabeautylashes #kkwbeauty #lingeriemodel #maclipstick #fashionlookbook 💎🎀💎 @anella_an_ @kimkardashian @kkwbeauty @kkwarmy 💎🎀💎 (photo inspired by @kimkardashian )

A post shared by Anella_FirstPlBarbie_Official🔐 (@anella_an_) on

Another day, another panties 💎😅💎 How do U like me as a 'Sexy Kim Kardashian Barbie' ❓💎💫👸🏼💫👸🏾💎 Kolejna siostra klanu Kardashian/Jenner ❗️'BARBIE – KIM' ✨👸🏼✨👸🏾✨ Królowa Warta milliony💎✨💎 Bez cenzury 💸❓💸 #kimmie #kimkardashianwest #barbiegirl #barbieanella #kardashiansisters #kimmidoll #keepingupwiththekardashians #kimkardashianstyle #kimkardashianinspired #kimkardashianhollywood #dreamkardashian #likekimkardashian #californiagirl #mirrormirror #mirrorimage #shine✨ #kirakira #tomford #tomfordstyle #tomfordbeauty #shiningdiamond #lingerieaddict #silverpants #whitepanties #lumeecase #skinnygirl #humanbarbie #blondebarbie #perfectmakeup #hudabeautylashes 💎✨💎✨💎

A post shared by Anella_FirstPlBarbie_Official🔐 (@anella_an_) on

❄️Gotowi na nadchodzące „SYBERYJSKIE MROZY” ? ❄️Sneakersy z futerkiem @donna_moda_shoes 🔝🔥👌Pasują do wielu stylizacji ,a dodatkowo macie ode mnie -20% rabatu na hasło BARBIE. W tych bucikach żaden mróz nam Kobietkom straszny nie jest ❄️👸🏼❄️ #donnamoda #donnamodasneakers #silversneakers #srebrnebuty #blingblingshoes #furs #winterboots #klasykazawszewmodzie #freezingcold #silvergirl #donnamodashoes #musthaves #winteriscomming #nightking #gameofthrones #whitewalkers #daenerystargaryen #siberianwinter #coldoutside #siberiangirl #wonderfultime #rabattcode #kodrabatowy #barbie #realbarbie #humanbarbie #plasticfantastic #buty #discoutcode #promocode ❄️❗️❄️

A post shared by Anella_FirstPlBarbie_Official🔐 (@anella_an_) on

Limitowana ,ekskluzywna edycja „Karpia”. 🐟Mimo wysokich stawek 💓🐟💓- kolejki po me usta👄 jak za komuny 💦🐟💦 A jak Kochani Wasze przygotowania do Świąt ❓🎅🎄🎅 🐟•🐟•🐟•🐟Sel(l)-’fish‘ – luxury Carp edition . Xmas- I’m coming💦🐟😅xoxo BARBIE 💓👱🏼‍♀💓#carpfishing #xmasiscoming #christmasseason #christmasbaby #christmasfish #barbiedoll #realbarbie #glittereyeshadow #plasticfantastic #humanbarbie #plasticbarbie #badbitches #bitchin #botoxface #frozenface #dollface #sensuality #sweetbabygirl #näked #lipsinjection #luxurylifes #luxurygirl #hudabeautylashes #seksigirl #shapematters #apematters #kyliejennerstyle #happyending #biglips #botoxlips 🐟🎄😘 ——————————————— •••MakeUp – Crème Contour & Highlight Kit @kkwbeauty ( Color – Medium)🍑 •••Lashes – @hudabeauty (Type – Scartlett ‘8’)👀 •••Eyebrows – Shapematters Palette @smashboxcosmetics 👁 @sephorapolska 👁 •••Lips – „NAKED” 👄

A post shared by Anella_FirstPlBarbie_Official🔐 (@anella_an_) on