TIS-Minna puolustelee suuseksiä: ”En jää pois kortsukilpailusta…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkanut viikko tuo Temptation Island Suomi -ohjelman seuraajille karun yllätyskäänteen, kun yksi pariskunnista joutuu jättämään viettelysten saaren ja palaamaan kotiin kesken kauden. Suomalaisia puhuttaa kuitenkin edelleen viime viikon jaksoissa nähty TIS-Minnan tempaus.

Minna nimittäin harrasti suuseksiä sinkkumiehen kanssa, kun miehet saivat hänet suostuteltua asettamaan kondomin miehen sukuelimen päälle suullaan. Kondomin asettaminen suulla peniksen päälle on monien tulkinnan mukaan suuseksiä, kun miehen sukuelin on silloin naisen suussa.

Kuten arvata saattaa, oli toisessa resortissa kilpaileva kumppani Sammy tyrmistynyt näkemästään. Lähes kaikkien leuat kuitenkin loksahtivat, kun Minna ei katunut tempaustaan lainkaan. Nyt Minna on kommentoinut tapausta myös blogissaan.

– Elämässä pitää tehdä asioita itsensä vuoksi ja hullutella juuri niin paljon kuin huvittaa. En jää pois kortsukilpailusta sen vuoksi että se on yleisen käsityksen mukaan mautonta, Minna kirjoittaa.

– En valinnut Sammyä poikaystäväkseni sen takia, että pönkittäisin sillä itsetuntoani. Sillä ei ole merkitystä, mitä mieltä muut ovat suhteestasi tai valinnoistasi, kunhan olet itse niihin tyytyväinen. Kaikkea pitää kokeilla, hän jatkaa.

Minna kertoo halunneensa lähteä mukaan Temptation Islandiin, jotta hän näkisi onko ihmissuhteella tulevaisuutta ja koska hän oli kyllästynyt olemaan suhteessa ainoa aikuinen. Samassa kirjoituksessa hän kuitenkin myöntää, ettei itse osannut käyttäytyä aikuismaisesti. Samaa mieltä ovat olleet myös lukemattomat televisiokatsojat.

– Vasta myöhemmin tajusin että kortsupeli ehkä näyttää telkkarissa todellisuutta pahemmalta esimerkiksi rajaamalla toinen joukkue pois kuvasta. Silloin aloin miettiä että tein virheen ja pelkäsin että se on hyvästit suhteelle.