Venäläismallin vartalo järkyttää – väittää tätä vieläpä luomuksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläinen 23-vuotias malli Anastasia Kvitko on julistanut haastavansa Kim Kardashianin vartalollaan. Muhkeilla pakaroilla varustettu bikinibeibe on julkaissut uusia kuvia Instagramiin. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Nukkekasvoinen povipommi on saavuttanut nopeasti nettimainetta pyöreiden pakaroiden ja muhkean rintavarustuksen ansiosta. Ulkoisia avujaan mielellään esittelevä venäläinen on kerännyt Instagramiin nopeasti kahdeksan miljoonaa seuraajaa. Hän asuu nykyisin Yhdysvalloissa ja työskentelee mallina.

Anastasia Kvitko on väittänyt vartalonsa olevan luomua, vaikkakin hänen rintojensa pallomainen muoto muistuttaa erehdyttävästi silikonilla pumpattua. Kvitkon vartalo edustaa nykyistä kauneusihannetta, jossa naisella on muhkea takapuoli ja kapea vyötärö.

8M thank you guys 😊😘I love everyone 💛

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

lingerie @agentprovocateur Photo @cwphoto84

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

lingerie @agentprovocateur Photo @cwphoto84

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Swimsuit @hello_ac305 🌸

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on