Zac Efronin parta ihmetyttää – halutaanko tästä uusi trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Zac Efron tunnetaan alunperin teiniroolistaan High School Musical -elokuvissa, mutta nyt Disney-tähdestä on kuitenkin varttunut naisten uusi päiväuni. 30-vuotias Efron tähdittää myös viime vuonna ilmestynyttä Baywatch-hittisarjasta kuvattua elokuvaa, jossa mies nähtiin hyvin rautaisessa kunnossa.

Nyt näyttelijä sai hämmennystä aikaan julkaisemalla kuvan hänen kasvoistaan, joissa nähdään, että mies on kasvattanut paksun parran. Parta on muotoiltu melko erikoisesti niin, että se näyttää raidalliselta. Partaan on tehty symmetrisiä viivoja, joiden ansiosta parta on raidoitettu pulisongeista aina alaleukaan saakka.

Kuvassa nähdään myös miehen uusi hieman vaaleampi hiustyyli. Ottaen huomioon miehen ammatin, moni uskoo, että tämä kyseinen tyyli ei kuitenkaan ole sitä miehen ominta tyyliä vaan kuuluu jollekin miehen näyttelemälle uudelle roolihahmolle.

#fbf beast mode.

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on