Haloo Helsingin Elli meikittömänä lomakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli Haloo lomailee parhaillaan etelän lämmössä. Hän on julkaissut Instagramissa lomakuviaan, jossa laulajatar näyttää päässeen kunnolla rentoutumaan ahkeran keikkailun jälkeen.

Tuoreimmassa somepäivityksessään Elli poseeraa selfie-kuvassaan meikittömänä lomatunnelmissa, ja kuvatekstin perusteella jo melko hyvin rentoutuneena.

– Nyt jo koti ja kuume, äsken vielä aurinkohuume 3 se kyllä tekee ihmisille ihmeitä! Ja hämähäkit myös, muttei niin kivoja ihmeitä! Mut hengissä ollaan ja rauhallista mieltä toivotan kaikille! 3 t levoton köntti! Vieläkin Jetläg!! Minne mentäisiin!? Surrrrruuuurrrrrr wruuum!!! Wääwää, Elli Haloo kommentoi kuvansa yhteydessä. https://www.instagram.com/p/BhXPoLsnmh7/?taken-by=ellihaloo Neljähenkinen Haloo Helsinki -yhtye on perustettu vuonna 2006, jonka jälkeen bändi on koukuttanut faninsa toinen toistaan tarttuvammilla kappaleilla. 12-vuotisesta urasta huolimatta näyttäisi siltä, että yhtye ei ole vielä hetkeen hidastamassa tahtiaan. Bändi on nauttinut jo vuosia suuresta suosiosta, joka on näkynyt myös keikoilla valtavana yleisömerenä.