Haloo Helsingin Elli rannalla – fanit ihastelevat lomakuvaa: ”Aurinkoisen rannan julamatar”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Haloo Helsinki -yhtyeen laulaja Elli Haloo paistattelee tällä hetkellä päiviään etelän lämmössä. Nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvia lomaltaan, jossa nainen näyttää päässeen kunnolla rentoutumaan ahkeran keikkailun jälkeen.

Elli Haloo on julkaissut kaksi kuvaa, joissa nähdään, että nainen lomailee trooppisessa lomakohteessa niin vehreän metsän kuin satumaisen hiekkarannankin lähettyvillä. Laulaja ei ole paljastanut faneille lomakohdettaan, mutta fanit ovat innoissaan kuvailleet naista aurinkoisen rannan jumalattareksi. Myös muusikko Tommi Läntinenkin lähetti naiselle terveisiä kommentillaan: ”Kaunis Luonnotar, hyvää ansaittua lomaa”.

Neljähenkinen Haloo Helsinki -yhtye on perustettu vuonna 2006, jonka jälkeen bändi on koukuttanut faninsa toinen toistaan tarttuvammilla kappaleilla. 12-vuotisesta urasta huolimatta näyttäisi siltä, että yhtye ei ole vielä hetkeen hidastamassa tahtiaan. Bändi on nauttinut jo vuosia suuresta suosiosta, joka on näkynyt myös keikoilla valtavana yleisömerenä.

A post shared by ellihaloo (@ellihaloo) on