Kardinaali Copia astui Ghostin keulahahmoksi – paavi väistyi uuden tulokkaan tieltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalainen heavy metal bändi Ghost on saanut uuden keulahahmon. Laulaja Tobias Forgen uusi hahmo on nimeltään kardinaali Copia. Ghostin laulaja on aina saanut tuoreemman roolin uuden levyn ilmestyttyä. Perinteenä on ollut uuden paavihahmon syntyminen, mutta tällä kertaa johtoon astuu kardinaali.

Ghost-yhtyeen teatterimainen tyyli on ruokkinut faneja vuosien ajan. Populaariheviä soittava yhtye osaa panostaa yhtyeen ympärillä olevaan tarinaan ja uskontosävytteisiin ulottuvuuksiin. Tobias Forge on nyt hylännyt paavin verilinjan ja päättää esiintyä yhtyeen laulajana kardinaalin roolissa.

Yhtye esiintyy Suomessa seuraavan kerran South Park -festivaaleilla kesäkuun alussa. Uusi keulahahmo muuttaa sekä yhtyeen esiintymistyyliä, lavashow’ta että tarinaa. Kardinaali Copia on laulanut myös Ghostin kesäkuussa ilmestyvällä albumilla.

Publiée par Ghost sur vendredi 6 avril 2018

The Cardinal

[MESSAGE FROM THE CLERGY]We wish to inform you our new leader has arrived.

Publiée par Ghost sur vendredi 6 avril 2018