Muistatko Marika Fingerroosin? Kurvitar poseeraa nyt herutuskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi takavuosien tunnetuimmista kotimaisista kohujulkkiksista, Marika Fingerroos, on viettänyt jo vuosia poissa julkisuuden valokeilasta. Viime vuosikymmenellä hän ja Martina Aitolehti olivat kuitenkin maan tunnetuimmat salarakkaat, jotka myös levyttivät yhdessä albumillisen musiikkia.

Viime aikoina Marika Fingerroos on julkaissut Instagramissa upeita kuvia itsestään. Niissä hän poseeraa vähäpukeisena ja nostaa erityisesti muhkeat kurvinsa pääosaan.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Tämän duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti. Sittemmin duon musiikkiura tyssäsi jäsenten välirikkoon. Duo antoi tuolloin viimeisen yhteishaastattelunsa Staralle. Viime aikoina Fingerroos on keskittynyt kohujulkisuuden sijaan perhe-elämään.

Oh my god… Today was very intresting day…

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on

Kiitos @heidi_kotanen @thelook_kauneusklinikka #microblading 💕

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on

Pakollinen vessaselfie😜 Lettipää💋

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on