Nyt se on varmaa! Cardi B perui Ruisrock-esiintymisen keikkansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten Stara jo maaliskuussa veikkasi, yhdysvaltainen räppäri Cardi B on joutunut perumaan Ruisrockin esiintymisensä. Syynä on tähden sittemmin vahvistettu raskaus. Ruisrock tiedotti Cardi B:n esiintymisen peruuntumisesta Facebook-sivullaan.

– Wau, SUPERPALJON onnea ja ihanuutta Cardi B. Vauva on huippuihana asia! Russin kannalta tämä valitettavasti tarkoittaa sitä, että artisti ei pääse Ruissaloon heinäkuussa, Facebookissa paljastettiin.

Cardi B vahvisti raskautensa Saturday Night Live -sarjassa lauantaina. Tähden vauvavatsa oli selvästi näkyvillä tähden esittäessä tuoretta Be Careful -kappalettaan ohjelmassa. Lapsen isä on Cardi B:n kihlattu, räppäri Offset.

Huhut raskaudesta ovat kuitenkin kiertäneet maaliskuusta saakka. Stara uutisoi tuolloin lasketun ajan osuvan juuri samoille ajoille 6. – 8. heinäkuuta Turussa järjestettävän Ruirockin kanssa.

 

Wau, SUPERPALJON onnea ja ihanuutta Cardi B! 💝😊 Vauva on huippuihana asia! 💯👶 Ruissin kannalta tämä valitettavasti…

Publiée par Ruisrock Festival sur lundi 9 avril 2018