Kate Hudson on raskaana – odottaa uuden poikaystävän kanssa tyttöä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi nousivat muun muassa Kuinka hukata kundi 10 päivässä ja Kultaakin kalliimpaa -elokuvat. Nainen eli vielä viime vuonna sinkkuna, mutta odottaa tällä hetkellä uudelle kihlatulleen jo lasta.

Kate Hudson ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan hetki sitten, että hän on raskaana ja odottaa tyttöä. 38-vuotiaalla naisella on edellisistä liitoistaan myös kaksi lasta, Ryder Robinson ja Bingham Hawn Bellamy. Uusin tulokas tulee olemaan kuitenkin Hudsonin ja hänen tuoreen poikaystävänsä Danny Fujikawan ensimmäinen yhteinen lapsi.

Kate Hudson kertoi pitäneensä hieman taukoa sosiaalisesta mediasta, koska alkuraskaus tämän kolmannen lapsen kohdalla oli ollut hänelle niin vaikea. Nainen oli kokenut kovaa pahoinvointia, minkä vuoksi hän oli joutunut oksentelemaan, mutta nyt hän voi kuitenkin hyvin ja on onnellinen odottaessaan pientä tyttöä perheeseen.

SURPRISE!!! 🤱 If you’ve wondered why I’ve been so absent on my social channels it’s because I have never been more sick! It was the most sick first trimester of all my children. Boomerangs have made me nauseous, Superzoom is an easy way to have my head in the toilet, food instagrams make me queezy and thinking too much about insta stories made me even more exhausted than I already had been. If you’ve seen me out and about smiling and pretending like everything is amazing…I was lying! BUT! I have broken through on the other end of that and rediscovering the joys of insta/snap. We have been trying to keep this pregnancy under the radar for as long as possible but I’m a poppin now! And it’s too darn challenging to hide, and frankly hiding is more exhausting then just coming out with it! My kids, Danny, myself and the entire family are crazy excited! A little girl on the way 💕

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on