Kim Kardashian paljasti – vannoo edullisen ripsivärin nimeen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on hiljattain lanseerannut lisää meikkituotteita omaan KKW Beauty -meikkisarjaansa. Kardashianin tuoteperheeseen kuuluu jo paljon pohjustustuotteita, minkä lisäksi hän on nyt julkaissut myös silmämeikkejä ja luomiväripaletin.

Yksi tuote 37-vuotiaan kaunottaren meikkisarjan alta kuitenkin vielä puuttuu. Kim Kardashian paljastikin nyt omassa sovelluksessaan, että hän luottaa yhteen L’Oréal Parisin maskaraan enemmän kuin mihinkään muuhun. Kyseessä on melko edullinen Voluminous Mascara x5 -niminen ripsiväri.

Ripsiväri lupaa käyttäjälleen pidemmät, erotellut ja tuuheat ripset. Sellaiset sillä saa myös Kardashianin mukaan aikaiseksi. Daily Mail -sivuston mukaan myös naisen luottomeikkaaja Mario Dedivanovic luottaa tähän edulliseen ripsiväriin. Meikkitaiteilija pitää ripsivärissä etenkin siitä, että sillä pystyy helposti tekemään luonnollisen meikin ja tuotetta kerrostamalla se taipuu myös näyttävämpään iltameikkiin.

L’Oréal Paris