Mies ryösti pankin – rikoksen käsittämätön syy tyrmistyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Connecticutissa asuva mies väittää ajautuneensa rikoksen tielle poptähti Taylor Swiftin vuoksi. Hän halusi tehdä vaikutukseen laulajaan ryöstämällä pankin. 26-vuotias Brunce Rowley oli ryöstänyt Ansoniassa sijaitsevan pankin, minkä jälkeen hän ajoi Taylor Swiftin Rhode Islandilla sijaitsevan kodin luokse.

Mies oli heittänyt osan ryöstösaalistaan tähden kodin aidan yli. Rowley pidätettiin takaa-ajon jälkeen poliisien nähtyä hänet Rhode Islandilla.

TMZ:n mukaan mies kertoi poliiseille toistuvasti olleensa ihastunut Taylor Swiftiin ja halunneensa tehdä häneen rikoksellaan vaikutuksen. Mies oli myös yrittänyt ottaa yhteyttä poptähteen, kuitenkin tuloksetta. Rowley pidätettiin toisen asteen ryöstöstä epäiltynä.