Nuori räppäri kosi Blac Chynaa somessa – 11 vuoden ikäero!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna on seurustellut pari kuukautta 18-vuotiaan räppäri YBN Almighty Jayn kanssa. Nyt nuori mies on kosinut 29-vuotiasta realityjulkkista vaimokseen. Hän esitti kysymyksen Instagramissa.

Samaan aikaan, kun Blac Chyna taistelee oikeusjutuissa Kardashianeja ja entistä kihlattuaan Rob Kardashiania vastaan, on hän tapaillut uutta ja nuorta poikaystävää, räppäri YBN Almighty Jayta. 11 vuotta Blac Chynaa nuorempi räppäri julkaisi äskettäin Instagramissa naisensa kuvan ja esitti kysymyksen, tulisiko Blac Chyna hänen vaimokseen.

Kysymyksen yhteyteen oli pantu sormus-emoji. Blac Chyna ei ole kommentoinut kysymystä ainakaan julkisesti. YBN Almighty Jayn oikea nimi on Jay Bradley. Viime syyskuussa oman räp-aiheisen Youtube-kanavansa käynnistänyt mies on kotoisin Teksasista.

Will You Marry Me?💍

A post shared by 👑 YBN Almighty Jay (@ybnalmightyjay) on