Elle Macpherson esitteli herkullisen aamiaisreseptin – syö suklaamoussea kesäaamuisin

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen liikenainen, malli ja televisiopersoona Elle Macpherson tunnetaan myös nimellä The Body. Naisen vartaloa on ihannoitu monista syistä, mutta yksi syy on se, että nainen näyttää vieläkin aivan 20-vuotiaalta ollessaan kuitenkin oikeasti 54-vuotias.

Macpherson on tuonut markkinoille omia lisäravinteita, jotka kantavat nimeä Welleco. Nyt kaunotar esitteli hänen Instagram-videollaan millainen on hänen suosikkiaamiaisensa, joka maistuu aivan suklaamousselta, mutta on kuitenkin terveellinen välipala tai ateriankorvike.

Elle Macpherson tekee moussen kaatamalla mukiin puolikkaan avokadon, mineraalivettä ja Wellecon omaa suklaanmakuista proteiinijauhetta ja viherjauhetta. Tehosekoittimen pyöräytyksen jälkeen ravitseva aamiainen onkin jo valmis. Fanit tuntuvat ottavan naisen ravintoon ja terveyteen liittyvät vinkit avosylin vastaan, koska hän näyttää niin upealta ja hyvinvoivalta itsekin.