Kim Kardashianin uusi haastaja on tässä – nyt ei kurveja puutu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiritähti Kim Kardashian on yksi tämän hetken seuratuimmista tyyli-idoleista. Maailmalta löytyykin lukuisia tähden kaksoisolentoja, jotka näyttävät hämmästyttävän paljon Kimiltä joko sattumalta tai tarkoitukselta. Eräs heistä on Kamilla Osman.

Kamilla Osman nähtiin ensikerran julkisuudessa jo aiemmin, kun hän tapasi Kim Kardashianin ja julkaisi yhteiskuvan hänen kanssaan. Nyt Kamilla nähdään poseeraamassa rannalla valkoisissa bikineissä, jotka nostavat hänen näyttävät puolensa esiin.

Aivan luonnostaan Kamilla Osmanista ei ole tullut idolinsa kaksoisolentoa. Refinery 29 -sivuston mukaan hän on leikkauttanut nenäänsä ja huuliaan plastiikkakirurgilla. Kamillan itsensä mukaan operaatiot toteutettiin ”terveydellisistä” syistä. Taannoin Osman seurusteli hetken räppäri Tygan kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash