Khloe Kardashian vietiin vuohijoogaan – ei mennyt kuin elokuvissa

Fitness Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja koomikko Kevin Hart on alkanut pitämään omaa YouTube-kanavaa, jossa hän tutustuu uusiin liikuntalajeihin jonkun tunnetun julkkiksen kanssa. Uusimmalla videollaan mies päätti viedä Khloe Kardashianin hauskaan vuohijoogaan, joka on alkanut kasvattamaan suosiotaan.

Khloe Kardashian ja Kevin Hart onnistuvat saamaan heidän mukaansa kadulta myös kolmannen innokkaan liikkujan, joka lähti heidän kanssaan testaamaan hauskaa lajia. Joogatunnilla joogataan muuten melko normaalisti, mutta salissa liikkujia ihastuttavat pienet vuohet, jotka kiipeilevät innoissaan tunnin aikana ihmisten päällä.

Kevin Hartia vuohet aluksi jännittävät, mutta hänkin alkoi tottumaan uteliaiden eläinten läsnäoloon tunnilla. Khloe teki myös lähempää tuttavuutta vuohen kanssa syöttämällä pikkuista kiliä. Vuohet seikkailivat joogaajien seassa hyvin tottuneesti ja myös joogaajat näyttivät nauttivan eläinten läsnäolosta tunnilla. Eläinten virtsaaminen ja ulostaminen olivat kuitenkin Kevinille ja Khloelle liikaa.