Rajusti epämuodostunut koira hylättiin – nyt siitä on tullut nettijulkkis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin miten rajusti epämuodostunut Picasso-koira herätti huomiota ja ihastusta epätyypillisten piirteidensä ansiosta. Alunperin kukaan ei kuitenkaan halunnut ulkomuotonsa ansiosta selkeästi poikkeavaa koiraa itselleen.

Kaksivuotiaan Picasson kuvat päätyivät kuitenkin verkkoon, jossa lemmikistä tuli lopulta huippusuosittu nettitähti. Nykyisin Picasso voi erittäin hyvin, koska sille myönnettiin äskettäin Diamond Collar Hero Award -urhoolisuusmitalin rohkeudesta, ystävällisyydestä ja diplomaattisuudesta. Koiran vuoden 2017 lopulla pelastanut Liesl Wilhardt on hänkin pitänyt erikoisesta lemmikistä hyvää huolta.

Picasso ja sen veli Pablo päätyivät alunperin kadulle ja löytöeläinkotiin, sillä koiran kasvattaja ei onnistunut myymään eläimiä kenellekään. Koirat oltiin jo lopettamassa, kun Luvable Dog Rescue -pelastujärjestön Liesl Wilhardt kuuli niistä. Nainen päätti ottaa koirat järjestön hoiviin. Epämuodostumasta ei ole koiralle juuri haittaa, mutta sen hampaat aiotaan korjauttaa. Koirasta tuli nopeasti sometähti sen jälkeen, kun Luvable Dog Rescue jakoi kuvan Picassosta ja Pablosta Instagram-tilillään.

Splash
Splash
Splash