Tyttö ei halunnut jakaa sipsejään – keksi ovelan tavan syödä salaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi olla samaa mieltä sen suhteen, että televisiota katsellessa naposteleminen on rentouttavaa ja mukavaa puuhaa. Eräs pikkutyttö on huomannut tämän jo pienestä iästään huolimatta eikä haluaisi jakaa elokuvaherkkujaan veljensä kanssa.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jonka vanhempi on saanut lapsestaan taltioitua. Videolla japanilainen pikkutyttö Saitama katselee televisiota ja yrittää syödä perunalastujaan niin, että hänen veljensä ei huomaisi.

Pikkutyttö piilottaa pienen sipsipussinsa hänen vilttinsä alle, josta hän nappaa suuhunsa salaa perunalastuja. Tyttö yrittää esittää kuin hänellä ei olisi mitään peiteltävää rouskutellessaan itse tyytyväisenä suolaisia herkkujaan yksin television katselun lomassa.