Alaston mies pyysi apua bensa-asemalla – ahterissa ikävä yllätys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Argentiinan pääkaupunki Buenos Airesissa on kuvattu huoltoasemalla alasti kävellyttä miestä. Mies huusi kivusta. Hän pyysi ihmisiä soittamaan paikalle ambulanssin, koska dildo oli jäänyt jumiin hänen takapuoleensa.

Epätoivoisesti apua huutanut alaston mies aiheutti hämminkiä ja aneli autoaan tankkaamassa olleita ihmisiä soittamaan hänelle apua. Hän oli pyytänyt paikalle ambulanssia poistamaan peräaukossa olleen seksilelun. Paikalle saapuivat poliisiviranomaiset ja myöhemmin ensihoitajat.

Alaston mies käveli bensa-asemalla edestakaisin ja hakkasi reisiään. Lääkintähenkilökunta otti miehen ambulanssin kyytiin ja poistivat dildon hänen anuksestaan. Miehen henkilöllisyyttä ei ole paljastettu julkisuuteen, 9GAG-sivusto uutisoi.

😂😂😂

Publiée par Facts and Buzz sur mercredi 11 avril 2018