Auton moottori syttyi palamaan – räjähdysmäinen leviäminen videolle

Autot Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autossa on paljon herkästi syttyviä osia, minkä vuoksi savun haistaminen tai näkeminen autossa on aina hyvin hälyttävä merkki, joka tulisi tutkia ja sammuttaa heti. Nyt videolla nähdään miten nopeasti moottorista alkanut tuli sai auton ilmiliekkeihin.

Teksasin Bastropissa sijaitsevan Consilina Pizzerian edessä on huoltoasema, jossa ravintolan omistaja huomasi palamaan syttyneen moottorin. Ravintolan omistaja oli yrittänyt toisen miehen kanssa sammuttaa paloa, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä. He kutsuivat palomiehet paikalle sammuttamaan palon.

YouTube-videolla nähdään miten nopeasti moottorista alkanut tuli leviää koko autoon. Ei mene aikaakaan kun koko auto on täysin ilmiliekeissä eikä sitä pystyisi kukaan muu sammuttamaan kuin palomies. Palomiehet onnistuivat onneksi sammuttamaan palon ennen kuin se teki tuhoa auton lisäksi myös huoltoasemalla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.