John Legendin tytär on isän suurin fani – taputti kotona televisioesiintymiselle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko John Legend ja mallikaunotar Chrissy Teigen saivat yhdessä Luna-tyttären noin puolitoista vuotta sitten. Nyt he odottelevatkin jo kuumeisesti toista lastaan, jonka sukupuolen Teigen paljasti Grammy-gaalan punaisella matolla kertoessaan, että hän odottaa poikaa.

Luna on moneen otteeseen todistanut, että hän on isänsä suurin fani. Tyttö nauttii John Legendin laulamisesta ja pianonsoittotaidoista kotonaan, mutta nyt hän pääsi näkemään miten isä esiintyi televisiossa Ellen DeGeneresin ohjelmassa.

John Legend julkaisi hänen Twitter-kanavallaan suloisen videon, jossa Luna katselee hänen esiintymistään televisiosta. Tyttö yrittää suloisesti taputtaa esityksen mukana, ja laulun päätyttyä hän vielä nauraa innoissaan ja taputtaa kahta kovemmin. Videosta päätellen tyttö nautti esityksestä ja pitää isäänsä varmasti suurimpana idolinaan.

#AGOODNIGHT is OUT!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

📷 @bumper3077

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on