Motoristi ajoi kuoppaan 200 km/h vauhdissa – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa kuvatulla videolla motoristille on vähällä käydä huonosti moottoritiellä. Kuljettaja osoitti kuitenkin olevansa varsin taitava tasapainottelemaan ajoneuvollaan kovassakin vauhdissa.

Toisen motoristin kuvaamalla videolla moottoripyöräilijä osuu tiessä olevaan kuoppaan 200 kilometrin tuntivauhdissa. Tämän seurauksena moottoripyörä alkaa vaappumaan keskellä moottoritietä vaarallisen näköisesti.

Kuljettaja onnistuu kuitenkin säilyttämään ajoneuvonsa hallinnan vaihtaessaan kaistaa. Tilanne olisi saattanut olla hengenvaarallinen, sillä motoristilla ei ollut kypärän lisäksi päällään muita suojaavarusteita. Hämmästyttävä video on kerännyt Youtubessa jo kymmeniä tuhansia katselukertoja.