Ruisrock myytiin loppuun – varoittaa lippuhuijauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa 6.–8.7.2018 järjestettävä Ruisrock on myyty loppuun. Tapahtuma on rikkonut myyntiennätyksensä jo viitenä vuonna peräkkäin. Tänä vuonna festivaalin liput loppuivat ennätyksellisen aikaisin.

– Ruisrockin suosio on ollut aivan historiallista. Teemme valtavasti töitä sen eteen, että Ruisrock on kesän paras festivaali, ja onkin häkellyttävää nähdä, miten innoissaan yleisö jo odottaa heinäkuuta, Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä kertoo.

– Loppuunmyydystä lähtökohdasta on erittäin hienoa viilata viimeiset yksityiskohdat kuntoon, ja vielä on myös paljon juttuja paljastamatta ennen festariporttien avautumista. Luvassa on entistä upeammat juhlat Ruissalossa.

Ruisrock on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, ja kävijäennätys on rikkoutunut joka kerta vuosina 2014–2017. Festivaali myytiin ennakkoon loppuun myös viime vuonna, jolloin liput loppuivat kesäkuussa. Viime kesänä festivaalilla juhli 105.000 kävijää, ja samanlaista osallistujamäärää odotetaan lipunmyynnin perusteella myös tänä vuonna.

Ruisrock muistuttaa, että vain festivaalin virallisesta lippukaupasta Tiketistä suoraan ostettujen lippujen toimivuus voidaan taata. Mahdollisten väärennösten ja väärinkäytösten vuoksi festivaali ei suosittele ostamaan lippuja muualta.

Ruisrockin kansainvälisiä pääesiintyjiä ovat tänä kesänä muun muassa The Chainsmokers (US), Marshmello, N.E.R.D (US), Dua Lipa (UK) ja Rae Sremmurd (US). Kotimaisiin kärkinimiin lukeutuvat esimerkiksi Cheek, Alma, Disco Ensemble, Haloo Helsinki!, JVG, Kaija Koo ja Sunrise Avenue.