Maailman söpöimmät toimistomaskotit – pöllöpoikaset ikkunan takana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toimistotyö saattaa olla toisinaan puuduttavaa, koska ympäristö pysyy samanlaisena päivästä toiseen. Osa työntekijöistä hakee konttorityöhön vaihtelua esimerkiksi etäpäivien avulla. Eräs toimistotyöntekijä sai vaihtelua kuin tilauksesta söpöjen pöllönpoikasten avulla.

Michael Lens on julkaissut Twitterissä kuvan työkaverinsa työpisteestä. Toimiston ikkunan ulkopuolelle oli aiemmin kuoriutunut pöllön poikasia, jotka alkoivat uteliaana seurailla konttorin toimintaa. Pienet silmäpari tuijottavat toimistoon ikkunalaudalla rivissä.

Joissakin toimistoissa on omia konttorilemmikkieläimiä. Michael Lensin työkaverin lienee vaikea keskittyä työntekoon, koska hän pääsee seuraamaan pöllöjen kasvua aitiopaikalta. Kuvasta on tullut viraali.